VORES BRANDS

TCM Group dækker over fire stærke brands, der sikrer et bredt produktsortiment på tværs af kundegrupper og prisklasser. TCM Group producerer også gør-det-selv løsninger, der sælges under forhandleres egne brands (private label).

 

Svane Køkkenet

Svane Køkkenet er innovative og skræddersyede løsninger til køkken, bad og opbevaring. Kvalitet er et nøgleord, og alt produceres efter ordre. Svane Køkkenet, der blev etableret i 1992, lancerer hvert år en ny og innovativ køkkenserie udviklet af egne designere og arkitekter. Svane Køkkenet kræser for detaljen - de små ting, der gør den store forskel.

Svane Køkkenet sælges gennem butikker i Danmark og Norge.

Se mere på svane.com

 

Tvis Køkkener

Tvis Køkkener har produceret kvalitetskøkkener i mere end 60 år og er en af Danmarks mest erfarne køkkenproducenter. Tvis har ikke køkkener på lager, men producerer et ad gangen, præcis efter kundens ønsker og kun i nøje udvalgte kvalitetsmaterialer. Tvis Køkkener har et af de største sortimenter og kan levere køkkener i alle prisklasser.

Tvis Køkkener sælges gennem forhandlere i Danmark og Norge.

Se mere på tvis.com

 

Nettoline

Nettoline har siden midten af 1970’erne fremstillet køkken, bad og garderobeinventar på egen fabrik i Jylland. Nettoline har i de seneste år udviklet sig til en stærk producent af køkkener til gør- det-selv segmentet med produkter i en god kvalitet til en fair pris.

Nettoline sælges online og gennem forhandlere i Skandinavien.

Se mere på nettoline.dk

 

kitchn

kitchn fremstiller køkken, bad, bryggers og garderobemøbler som saml-selv løsninger. kitchn sælges gennem køkkenforretninger i Sverige. kitchn.dk er et online brand i gør-det-selv segmentet. Via hjemmesiden kan man i løbet af 24 timer få indretningsforslag og tilbud fra erfarne og kompetente indretningseksperter eller man kan vælge selv at benytte tegneprogrammet på hjemmesiden. Som noget helt unikt kan man også besøge et ubemandet showroom i København.

Se mere på kitchn.dk

 

PRIVATE LABEL

Private label

TCM Group producerer køkken, bad og garderobeløsninger til forhandlere, der sælger løsningerne under eget brand (private label). Det er gennemførte gør-det-selv løsninger, hvor alle finesser, der gør det nemt at samle, er tænkt ind i produktet. TCM Group gør op med myten om at gør-det-selv køkkener er upersonlige standardkøkkener, og vi tilbyder et stort udvalg i skuffer, skabe, låger, greb, bordplader og andet tilbehør, der gør det muligt selv at designe sine helt egne løsninger.

TCM Group’s private label-løsninger sælges gennem byggemarkeder og andre forhandlere i Danmark og Norge.